Kom højere op på Google med søgemaskineoptimering

At ligge højt i søgemaskinerne er et resultat af en kombination af on- og off-site linkstrategier

Kom højere op på Google med søgemaskineoptimering. Vi tror på, at der ingen hemmeligheder er ved søgemaskineoptimering. At ligge højt i søgemaskinerne er et resultat af en kombination af on- og off-site linkstrategier. Vores produkt er baseret på ‘best practice’-principper og metoder, der kan hjælpe dig med at nå højt, og at blive der.

Du skal søgemaskineoptimere fordi:

  • Over 90% af internetbrugerne bruger søgemaskiner når de leder efter et produkt eller en service.
  • Der kommer dagligt nye hjemmesider til, som også søgemaskineoptimerer.
  • Brugeren går kun sjældent videre til side 2 eller 3 i søgeresultaterne.

Mange tror at det er nok med AdWords-annoncer

Mange tror at det er nok med AdWords-annoncer (pay-per-click), som er de annoncer som vises ude til højre på søgeresultatsiden, men faktisk viser undersøgelser at ca. 70 % af alle klik på Google går til de organiske søgeresultater (dem inde på midten). De resterende 30 % klikker på de betalte annoncer, hvis de ikke umiddelbart kan finde noget relevant i de resultater som søgemaskinen har leveret.

De øverste resultater får som sagt flest klik og det er derfor vigtigt at komme højest muligt op i søgeresultaterne – vel at mærke de resultater du ikke kan betale for, men skal gøre dig fortjent til.

Vi hjælper dig med at optimere dit website, så du kan komme højere op og få del i denne trafik. Ikke dermed sagt at du ikke behøver AdWords-annoncer – men brugt sammen, er det en effektiv måde at få trafik på.

Hvad gør vi?

Du behøver ikke at vide så meget om søgemaskineoptimering for at forstå vores produkt og hvad vi kan hjælpe dig med, det er vores arbejde. Vi behersker faget hele vejen rundt, vi benytter os aldrig af ufine, såkaldte ‘black hat’ metoder i strid med søgemaskinernes retningslinjer, som kan føre til blacklisting hos Google.

Det som du derimod måske bør vide, er at søgemaskineoptimering ikke er en standardvare – det er en nøje afstemt pakke, der består af det, der skal til for netop din hjemmeside.

Din hjemmesides placering i søgemaskinerne afhænger ikke kun af konkurrencen fra andre hjemmesider, men af en række faktorer:

  • Indhold – Hvilket indhold har du, hvor godt er det skrevet, hvor relevant er det og er der nok af det?
  • Navigation – Hvor let er det for søgemaskinerne at finde frem til indholdet?
  • Teknologi – Har du nogle tekniske spærrer som gør det vanskelig at finde dit indhold, samt kodningen af siderne.
  • Metadata – Har du velskrevne metadata (fx billedtitler, ALT-tekster, sidetitler og sidebeskrivelser)
  • Linkstruktur – Har du interne links, linker andre websites til dit og linker du ud af dit website.

Vi udfører en omfattende analyse af din hjemmesides on-site-faktorer

Vi udfører en omfattende analyse af din hjemmesides on-site-faktorer, herunder analyse af dine tekster, dine søgeord og dine konkurrenter for at identificere de faktorer der skal arbejdes med.

Vi undersøger også hvad dine potentielle kunder efterspørger på Google, for at afklare hvilke søgeord, der er de mest optimale at satse på for dig. Vi forfatter dine metadata, rådgiver dig mht. dine søgeord og tekster og hvordan du selv kan arbejde med linkopbygning.

Det kan være en fordel at kombinere søgemaskineoptimeringen med en mere gennemgribende revision af dine tekster. Dette betragtes som en ekstra service.

Hvad får du?

Vores søgemaskineoptimering / SEO munder ud i en grundig skriftlig rapport (PDF) med anbefalinger og anvisninger til dig og din webprogrammør. Alternativt hjælper vi også gerne med at gennemføre de tekniske foranstaltninger omkring optimeringen. I så fald aftaler vi det på forhånd, således at vi kan implementere undervejs. Uanset, så får du dokumentation for det arbejde vi har foretaget.

Hvornår er det mest optimalt at påbegynde en søgemaskineoptimering?

Jo tidligere i processen når du planlægger ny web, du begynder at tænke søgemaskineoptimering ind, jo enklere og billigere bliver opgaven. Hvis vi først begynder arbejdet med optimere når hjemmesiden er lanceret, skal der oftest rettes en del fejl og mangler, som kunne have været undgået. Så derfor – lad os være med fra starten af dit webprojekt.

Søgemaskineoptimering, en løbende proces …

Google ændrer ofte på de mekanismer (algoritmer) de benytter til at rangordne hjemmesider. For at bevare den gode placering i søgemaskinen, er det derfor vigtigt at følge med i, hvad der rører sig – både hos Google og hos dine konkurrenter og hele tiden justere for ændringer. Vi holder os løbende opdateret.

Der findes desværre ingen garantier

Ingen kan garantere at du kommer op som nr. 1 på Google. Sådan er det. Hvis du finder nogen som gør det, er de ude på tynd is. Til gengæld kan vi garantere dig vores professionelle indsats og respekt for din forretning. Den bedste søgemaskineoptimering opstår i et tæt samarbejde mellem os, hvor du hjælper os med at forstå din virksomhed og dine produkter.

Læs en super god artikel om de bedste SEO værktøjer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *