Hvordan vi får jer til toppen af Google

Vi har over 300 websites vi bruger til at eksperimentere med den danske version af Google

Hvordan vi får jer til toppen af Google. Vi har over 300 websites vi bruger til at eksperimentere med den danske version af Google for at se hvad der virker og hvad der ikke gør. Vi bruger hvad vi lærer til at få vores samarbejdspartnere websites til toppen af DK søgemaskinerne.

Søgemaskineoptimering for lokale virksomheder i Danmark

Vores fremgangsmåde er altid baseret på jeres specifikke behov men vil komme til at bestå af…

On-Site SEO

Vi optimere jeres hjemmeside til at indeholde de elementer Google DK kigger på når de gennemgår siden med deres algoritmer.

8% af projektet

Link Building

Vi skaber links til jeres hjemmeside fra troværdige kilder på en meget specifik måde for at få Google til at tildele jer autoritet.

79% af projektet

Conversion

At få besøgende er nyttesløs hvis de ikke bliver til kunder. Vi forbedre hjemmesiden til at konvertere besøgende til betalende kunder.

13% af projektet

Hvilke problemer kan vi løse for jer?

“Vi får ikke nok af de rigtige besøgende til vores website…”, Der er folk der søger efter jeres produkter eller service online. I vil have dem til at opdage jeres virksomhed. Vi kan hjælpe med at finde ud af hvad folk søger efter og få jeres forretning til at ligge først i Google DK for disse søgeord.

“Vores website har besøgende men de bliver ikke til betalende kunder…”

Jeres hjemmeside har brug for at blive optimeret for at konvertere jeres ideelle besøgende bedre. At få besøgende betyder ikke altid mere forretning. De kunne komme for at undersøge markedet men ikke være parat til at bruge penge. Vores SEO og optimerings service vil sørge for at I får besøgende som er klar til at købe jeres produkt eller service og samtidige sørge for at jeres hjemmeside er sat op på den bedste måde.

“Vores nuværende SEO udbyder har ikke formået at få vores hjemmeside til tops…”

Der er mange forskellige strategier og niveauer inden for SEO-industrien. Det betyder ikke at SEO ikke virker for jer. Vi kan hjælpe jer med at planlægge og udføre en solid SEO strategi som der virker i dag og ud i fremtiden. Vi tester løbende vores metoder på over 300 hjemmesider og har succesfuld fået alle vores partnere til toppen af Google.

 Hvordan vi får jer til toppen af Google

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *