Få kunder i din webshop

Når nystartere åbner en webshop, tror de ofte, at pengene vil begynde at rulle ind efter et par dage

Få kunder i din webshop. Når nybegyndere åbner en webshop, tror de ofte, at pengene vil begynde at rulle ind efter et par dage. Dage bliver hurtigt til uger og det kan være let at miste modet, når kontoen går i minus. Dette problem opstår, fordi mange ikke har den fornødne erfaring med internettet og tror, at kunderne bare kommer af sig selv. Internettet kan være stort og forvirrende – både for dig og dine kunder.

En god måde at tjekke din synlighed på, er at Google nogle af de varer du sælger og besvare spørgsmålene:

–          Kan du finde din side, når du benytter diverse søgemaskiner?

–          Hvilke varer skal du søge på for at finde din side?

–          Hvor svært er det at finde siden?

En god tommelfingerregel er, at hvis du ikke kan finde din egen side, når du målrettet leder efter den, så kan dine potentielle kunder med garanti ikke finde den!

Hvis man har en forretning i gågaden, vil det være nødvendigt at reklamere for forretningen for at gøre opmærksom på sig selv. Det samme gælder, når man har en webshop

Hvis man har en forretning i gågaden, vil det være nødvendigt at reklamere for forretningen for at gøre opmærksom på sig selv. Det samme gælder, når man har en webshop. Internettet er ufatteligt stort, og du er med garanti ikke den første, som sælger en vare. Når en potentiel kunde skal købe en vare, vil kunden oftest Google produktet. De fleste kunder vælger et søgeresultat, som ligger blandt de fem øverste. Er din webshop ikke blandt disse fem, vil du kort sagt gå glip af mange potentielle kunder.

Løsningen for at få lige præcis din side højere op på søgemaskinernes rangliste er Search Engine Optimization eller SEO. SEO kan godt virke meget besværligt, især hvis du ikke er teknisk dygtig, men heldigvis er der mange firmaer, der i dag specialiserer sig skræddersydede løsninger indenfor SEO.

At ansætte nogen til at lave SEO kan være en rigtig god investering

At ansætte nogen til at lave SEO kan være en rigtig god investering for din onlinebutik. Flere kunder betyder mere omsætning og omtale, hvilket er nøglen til at butikken kan vokse. Internetreklamer kan være uendeligt dyre, hvis de skal placeres på sider, der er meget besøgte. Når du benytter dig af Search Engine Optimization, reklamerer du ikke direkte for din side, men gør det nærmere muligt for kunden selv at finde derind.

Tag springet i dag og ansæt nogen til at lave SEO for din shop

Tag springet i dag og ansæt nogen til at lave SEO for din shop. Som alt andet når det gælder forretning er det en investering. Der er gode chancer for, at din forretning bliver en succes, hvis først den bliver synlig på søgemaskinerne. Omvendt er det umuligt at drive en butik med succes, hvis du ikke har nogen kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *